понеділок, 07 жовтня 2013 18:04

"З мого боку не коректно обговорювати клубні справи" - Фоменко

"З мого боку не коректно обговорювати клубні справи" - Фоменко
Всі 25 викликаних футболістів прибули у розташування збірної ФОТО: prosport.tsn.ua

Наставник збірної України Михайло Фоменко назвав поєдинок проти Польщі матчем другого життя. Сьогодні українці розпочали підготовку до заключних поєдинків відбору на ЧС-2014.

"Як би я назвав поєдинок з Польщею? Матчем другого життя. Всі чотири команди у нашій групі мають шанси потрапити у Бразилію — напряму чи через стикові матчі. Тому так і виходить, що майбутній поєдинок як останній."

Матч у Харкові пройде з уболівальниками

"Це те саме, що у вас запланована зустріч. Ви прийшли, а ваш друг - ні. Футбол грають для вболівальників. Без емоцій — це не вже не футбол.

Стартовий склад будемо обирати виходячи від суперника, його слабких і сильних сторін."

Олексій Гай

"Він — один із кандидатів у збірну. Ми хотіли поспілкуватися з ним не у клубі, а у рамках збірної. Те саме можна сказати про Федорчука".

Роман Безус

"У нього була операція. Ми його не планували викликати, але після розмови з Романом та лікарями ми змінили свою думку. Вийшовши на футбольне поле він може переломити ситуацію."

Збірна Польщі

"Це буде не простий матч. Мотивація та налаштування будуть граничними. Немає ніякої розслабленості. Не має сенсу говорити про сильні і слабкі сторони суперника. Думаю, наставник збірної Польщі скаже вам те саме."

Матч "Дніпро" - "Металіст"

"Сподобався перший тайм. Немає претензій до жодної з команд. Не знаю як би завершився другий. Погано, що трапилися проблеми зі світлом. З мого боку не коректно обговорювати клубні справи. У збірній гравці ведуть себе як у сім'ї. Зараз гравці проходять відновлювальні процедури. Сьогодні на тренуванні для різних гравців будуть різні навантаження. Ми тільки встигли пообідати разом і привітатися. Проведемо ще індивідуальні бесіди."

Нагадаємо, матч Україна — Польща пройде у Харкові 11 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"З мого боку не коректно обговорювати клубні справи" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути