вівторок, 08 жовтня 2013 13:26

"Ще не встиг зателефонувати до Маріуша Левандовскі" - Гай

"Ще не встиг зателефонувати до Маріуша Левандовскі" - Гай
Олексій Гай отримав виклик у збірну після дворічної паузи ФОТО: shakhtar.com

У понеділок, 7 жовтня, національна збірна України розпочала підготовку до заключних матчів кваліфікації ЧС-2014 проти Польщі та Сан-Марино. Наставник українців Михайло Фоменко викликав на збір 25 футболістів.

Півзахисник одеського "Чорноморця" Олексій Гай повернувся до збірної після майже дворічної перерви. Востаннє футболіст отримував виклик у листопаді 2011 року. Тоді наша збірна зіграла на оновленому "Олімпійському" у товариському матчі проти Німеччини. 30-річний Гая зіграв 29 матчів за національну команду, в яких забив один м'яч.

"Ми вже познайомилися з Фоменком, - каже Олексій перед відкритим тренуванням збірної України у Конча-Заспі. - Сьогодні у нас була теорія. По-тихенько починаємо налагоджувати стосунки. Ще ніякої конкретної розмови з тренером не було. Більше поспілкуємося упродовж збору.

Самостійно збірну Польщі ще не вивчав. Будемо розбирати команду ближче до гри. Ще не встиг зателефонувати до Маріуша (Левандовскі отримав виклик у збірну Польщі після 4-річної перерви). Думаю, ще випаде нагода поговорити з ним на цю тему.

Мені важко коментувати свій виклик. Не так важливо аванс це чи заслужено. Головне, що я тут. Постараюсь принести команді максимальну користь", - зазначив Гай.

Нагадаємо, матч Україна — Польща пройде 11 жовтня у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Ще не встиг зателефонувати до Маріуша Левандовскі" - Гай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути