середа, 06 лютого 2013 15:13

Збірна Норвегії зіграє з Україною на контратаках

Збірна Норвегії зіграє з Україною на контратаках
"Українці грають дуже компактно" - Егіль Ольсен ФОТО: bbc.co.uk

Національна збірна Норвегії у матчі з командою України, яка у середу ввечері пройде на Олімпійському стадіоні у Севільї, візьме на озброєння контратакуючу модель гри. Про це напередодні зустрічі розповів наставник "Вікінгів" Егіль Ольсен, передає інтернет-видання Harstad Tidende.

За словами Ольсена, його команда буде мати справу з фізично сильним опонентом, стиль гри якого кардинально відрізняється від норвезького.

"Не слід чекати параду голів та рахунки 4:3 в цій грі. Українці грають дуже компактно, і не дають багато можливостей для взяття воріт. Їх матчі завжди малорезультативні. Це фізично потужна команда, яка грає у відмінний від нашої збірної футбол. У цій грі у нас з'явиться можливість зіграти на контратаках", - розповів головний тренер норвежців, які займають другу позицію у своїй відбірковій групі ЧС-2014.

Як повідомляють норвезькі ЗМІ, у зв'язку з численними травмами викликаних до табору збірної гравців Егіль Ольсен був змушений поповнити ряди команди новими гравцями. В останній момент тренерський штаб норвежців звернувся до досвідченого хавбека "Тулузи" Даніеля Браттена.

Нагадаємо, товариська зустріч між українцями і норвежцями пройде 6 лютого в іспанській Севільї. Ця гра стане дебютною для нового керманича "жовто-синіх" Михайла Фоменка. Пряму трансляцію з Іспанії проведе телеканал "Інтер". Початок ефіру - о 18:55 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Норвегії зіграє з Україною на контратаках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути