вівторок, 05 лютого 2013 14:38

"Для гравців збірної хочеться створити комфортні умови" - Фоменко

"Для гравців збірної хочеться створити комфортні умови" - Фоменко
Фоменко: "В нас ще є час до першого офіційного матчу". Фото: ffu.org.ua

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко вважає, що майбутня гра з норвежцями дасть достатньо інформації для тренерського штабу перед матчами кваліфікації ЧС-2014, який відбудуться в березні, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"У колективі нормальний настрій і атмосфера. В понеділок, окрім тренування, ми провели і теоретичне заняття. Я намагався донести до футболістів своє бачення гри. Це товариська зустріч. Ми тільки знайомимося з командою. Період знайомства гравця з тренером дуже непростий. Ми не хочемо змушувати футболістів робити те, чого вони не роблять у своїх клубах. Хочеться створити комфортні умови для гравців у таборі національної збірної. Упевнений в тому, що треба виходити на поле і викладатися на повну. Кожен матч проводити на максимумі можливостей. Спробуємо зробити в цьому матчі все для досягнення позитивного результату, але думаю, що гра буде вкрай непростою. Цей матч багато що покаже і дасть відповіді на низку питань", - сказав Фоменко.

Тренер також зазначив, що поки не знає, хто виведе команду на гру з капітанською пов'язкою.

"У нас ще є час до першого офіційного матчу. Повторюся, ми тільки почали знайомитися з гравцями. Так швидко вибрати капітана - ознака непрофесіоналізму. Тренерському штабу потрібно поспілкуватися з кожним футболістом окремо. Наприклад, сьогодні у нас будуть індивідуальні співбесіди з гравцями. Ми повинні зрозуміти кожного, дізнатися, що футболісти думають з приводу турнірного становища збірної і наскільки налаштовані його виправити, а вже потім робити висновки", - підкреслив він.

Нагадаємо, матч Україна - Норвегія відбудеться 6 лютого в іспанській Севільї. Початок гри о 19:00, пряма трансляція на телеканалі Інтер.

Зараз ви читаєте новину «"Для гравців збірної хочеться створити комфортні умови" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути