неділя, 21 грудня 2014 13:45

Вукоєвич вчиться на тренерських курсах

Вукоєвич вчиться на тренерських курсах
Огнен Вукоєвич планує отримати тренерську ліцензію

Хорватський півзахисник Огнен Вукоєвич планує отримати тренерську ліцензію.

31-річний футболіст почав навчання на тренерську ліцензію УЄФА B у футбольній академії Федерації футболу Хорватії.

Нагадаємо, Вукоєвич виступає у загребському "Динамо" на правах оренди. Права на гравця належать київському "Динамо".

"Це був рік складних рішень. Я завершив кар'єру в збірній після семи років і 55 матчів. Я повернувся в "Динамо" і сподівався, що буду грати.

Чому не вдалося показати результат на європейській арені? Є кілька причин. Можливо, головна - у "Динамо" немає справжнього стимулу в домашньому чемпіонаті. У Європі за кожну помилку ми дорого платимо. Навколо клубу негативний клімат, це, звичайно, велика проблема.

Коли я шість років тому їхав звідси, був симбіоз клубу і фанатів. Зараз все кудись зникло. Коли на матчі єврокубків приходить 10 тисяч чоловік, ми щасливі. Але для Загреба це смішна цифра. Слухайте, коли ми грали з "Хайдуком" до від'їзду в Київ, мене сотні людей просили дістати квиток. Зараз - два друга. Багато чого змінилося з того часу. Я знаю, в країні складна ситуація, неприємності впливають на настрій людей.

Чому я не так часто грав цієї осені? Це питання до тренера. З Зораном Мамічем у нас справедливі стосунки. Я виконую свої зобов'язання, не пропускаю тренувань. Деякі фактори вплинули на те, що я не граю - я приїхав пізно, коли команда вже була сформована, плюс тренер не хоче міняти схему гри. Я не сумніваюся, що не дарма повернувся. Я вірю, що мені вдасться домогтися місця в основному складі. Якщо я буду грати, то стану кращим футболістом "Динамо".

Грати захисника? Чому ні? У Києві були задоволені тим, як я грав. Якщо тренер побачить мене на цій позиції, впевнений, що відіграю якісно.

Влітку, коли у мене закінчується контракт, варіант з "Динамо" буде першим у списку. Якщо буде спільне бажання, щоб я залишився в Загребі до кінця кар'єри, я погоджуся", - сказав Вукоєвич.

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвич вчиться на тренерських курсах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути