субота, 02 лютого 2013 11:18

Володимир Кличко обирає суперника з п'яти кандидатів

Володимир Кличко обирає суперника з п'яти кандидатів
Володимир Кличко ФОТО: sport-xl.net

Менеджер братів Кличків Бернд Бенте повідомив, що для добровільного захисту титулів чемпіона світу за версіями WBO і IBF Володимира Кличка 6 квітня команда українця веде переговори з п'ятьма претендентами.

Обов'язковий захист Кличком титулу суперчемпіона за версією WBA в бою з "регулярним" чемпіоном цієї федерації Олександром Повєткіним мала відбутися до кінця лютого, але WBA пішла назустріч проханню К2 про відстрочку цього поєдинку. Бій з Повєткіним має бути проведений до 31 липня, обидві сторони повинні дійти згоди до 28 лютого, повідомляє allboxing.

Якщо угоди досягти не вдасться, 18 березня відбудуться промоутерські торги, переможець яких буде відповідати за організацію бою, виплату спортсменам гонорарів, і, що є ключовим питань у протистоянні K2 і Sauerland Event, за трансляцію бою в Німеччині.

Нагадаємо, що Кличко пов'язані довгостроковим контрактом з комерційним телеканалом RTL, Sauerland Event - з державним ARD.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко обирає суперника з п'яти кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути