неділя, 24 березня 2013 01:45

"Відчув, що переможу ще у першому раунді" – "отаман"

"Відчув, що переможу ще у першому раунді" – "отаман"
Під час бою Буценко отримав глибоке розсічення лівої брови. Фото: Юлія РУДЕНКО

Чемпіон України серед молоді Микола Буценко уже з перших хвилин поєдинку у складі "Українських отаманів" проти азербайджанця не сумнівався у своїй перемозі.

Про це він сказав у коментарі після матчу "Україна – Азербайджан" у столичному Палаці спорту.

"Суперник доволі хороший, чемпіон світу минулого року за версією WSB. Я до нього серйозно готувався, до його певної манери боксування. Саме тому і отримав перемогу", – зазначив боксер.

Саме Буценко задав переможний ритм "Українським отаманам" у поєдинку з представником азербайджанської команди "Baku Fires"  Гаірбеком Гермахановим. У найлегшій ваговій категорії до 54 кг, незважаючи на брудні прийоми суперника, "отаман" впевнено лідирував у кожному раунді. Результат суддівських записок – 50:45 на користь українця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деякі "отамани" стрибнули вище голови – Ломаченко

Під час бою він отримав глибоке розсічення лівої брови.

"Це було зіткнення головами, – пояснює він. – Від цього ніхто не застрахований. Тобто, це професійні "фінти", так вийшло. А взагалі я відчував, що перемога буде за мною ще у середині першого раунду".

Генеральному директору "K2 Promotions" Олександру Красюку також сподобався бій молодого "отамана": "Гарний хлопчина. Це був один із найцікавіших поєдинків вечора. Але, на жаль, його вагова категорія не досить популярна у професійному боксі".

Нагадаємо, 22 березня "Українські отамани" у першій чвертьфінальній зустрічі Всесвітньої серії боксу впевнено обіграли азербайджанську команду "Baku Fires" із рахунком 5:0. 30 березня відбудеться матч-відповідь у Баку, який і стане вирішальним для обох претендентів на вихід у півфінал WSB.

Зараз ви читаєте новину «"Відчув, що переможу ще у першому раунді" – "отаман"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути