четвер, 21 березня 2013 23:31

Усік, Гвоздик і Берінчик вийдуть за "отаманів" проти Азербайджану
13

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

У складі боксерської команди "Українські отамани" у чвертьфіналі ІІІ сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) вийдуть зіркові "олімпійці" Олександр Усік, Денис Берінчик та Олександр Гвоздик.

Суперником українців буде азербайджанська команда "Baku Fires", лідер групи "А" та півфіналіст минулого сезону. Для "отаманів" це буде дебютний матч на цій стадії турніру.

"Рівень завтрашнього матчу не викликає сумнівів. У нас серйозні суперники і вони привезли в Україну сильний склад боксерів, – говорить на перед матчевій прес-конференції Дмитро Гайструк, генеральний директор "Українських отаманів". – Заявлений раніше Дмитро Руденький не зможе вийти у ринг за станом здоров'я. У суперважкому дивізіоні зустрінуться Олександр Усік та Магомедрасул Меджідов. Вони є чемпіонами світу: один – Олімпійський чемпіон, інший – бронзовий призер Олімпіади. Таких поєдинків не було давно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик та Ломаченко не допоможуть "Українським отаманам" у першому чвертьфіналі WSB

Усік підтвердив свою готовність до бою, зазначивши, що перебуває у чудовій фізичній формі. Також до складу української команди, крім "олімпійців", увійшли чемпіон України серед молоді Микола Буценко та чемпіон України Дмитро Митрофанов.

"Отамани" – дуже сильна команда, у складі є олімпійці. Та в нас теж потужна склад: чемпіон минулого сезону WSB в індивідуальній першості Гаірбек Гермаханов, учасник Олімпіади в Пекіні Хуршид Тоджибаєв, фіналіст торішнього сезону Хайбула Мусалов, легіонер із Молдови Володимир Челес і чемпіон світу,  бронзовий призер Олімпіади Магомедрасул Меджідов. Ми готові й приїхали за перемогою", – наголосив генеральний директор "Baku Fires" Різван Генжиєв.

У рамках прес-заходу боксери пройшли процедуру зважування.

Боксерський матч Всесвітньої серії боксу "Україна – Азербайджан" відбудеться 22 березня о 20:00 у київському Палаці спорту. Пряму трансляцію поєдинку можна побачити на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Усік, Гвоздик і Берінчик вийдуть за "отаманів" проти Азербайджану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути