субота, 09 березня 2013 13:04

У Лондоні в "Українських атаманів" вкрали гроші з готельного номеру

У Лондоні в "Українських атаманів" вкрали гроші з готельного номеру

У Всесвітній серії боксу "Українські отамани" перемогли британські "Лев'ячі серця", але саме перебування у Лондоні для спортсменів перетворилося у битву за виживання.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK, пише "Чемпіон".

Британські організатори не домовилися за передматчеве тренування українських боксерів. Відтак переступити поріг дверей спорткомплексу "York Hall" отаманам не дозволили.

"Консьєрж холу нам сказав, хто ви такі, та що ви тут хочете. Ми відповіли, що хочемо потренуватися, бо ввечері тут будемо боксувати. А він: то ввечері і приходьте", – розповів боксер "Українських отаманів" Іван Ільницький.

Тому спортсмени тренувалися просто неба, на одному зі шкільних спортивних майданчиків.

"Люди дивилися на нас. Хтось фотографував, а хтось сміявся. Звичайно, трохи не по собі було", – зазначив Ільницький.

А коли ввечері боксери були на рингу, а вся делегація "Українських отаманів" спостерігала за поєдинком, в готелі зникли кошти, виділені федерацією на проживання.

"З номеру зникли гроші. З конверту, який був схований у валізі. Тобто гроші не просто десь лежали, вони зникли з номеру. Про це була повідомлена і поліція, і генеральний менеджер готелю, і приймаюча британська сторона. Загалом вони сказали, що нічого тут зробити не можуть", – повідомила координатор проекту Мар'яна Чубенко.

Попри всі негаразди, "Українські отамани" продемонстрували, що в рингу вони кращі. І вже 22 березня зійдуться у чвертьфіналі з лідером групи А – азербайджанською командою "Бакинські вогні".

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні в "Українських атаманів" вкрали гроші з готельного номеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути