пʼятниця, 01 березня 2013 12:56

"Українських отаманів" у Лондоні підтримуватиме посол і українська діаспора

"Українських отаманів" у Лондоні підтримуватиме посол і українська діаспора
Поєдинок "отаманів" у Лондоні викликав неабиякий інтерес із боку вболівальників з української діаспори. Фото: news.liga.net

Матч між боксерськими командами "Українські отамани" – "British Lionhearts" у Лондоні відвідає Посол України у Сполученому Королівстві Великобританії і Північної Ірландії.

Про це повідомила прес-служба "отаманів".

У матчі проти команди "British Lionhearts" українській команді допомагатимуть дві зірки Олімпійських Ігор – Василь Ломаченко та Олександр Усик. Василь вдруге зустрінеться із своїм суперником. Нагадаємо, що боксери вже зустрічались під час бою у Києві, де Ломаченко впевнено переміг суперника, не залишивши навіть тіні надії на перемогу. Олександру Усику цього разу випав супротивник, який трохи вищий за нього у зрості, непереможний боксер Всесвітньої серії боксу та улюбленець лондонських уболівальників - Джозеф Джойс.

Дмитро Митрофанов поміряється силами зі срібним призером Олімпійських Ігор 2012 року у Лондоні – Фреді Евансом, Денис Солоненко зустрінеться з не менш амбіційним суперником – Джозефом Уордом, який свого часу взяв золото під час молодіжного чемпіонату світу з боксу 2010 року. А Іван Ільницький проведе бій проти другого номера індивідуального рейтингу у напівлегкій вазі - Ендрю Шелбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українським отаманам" "впаяли" технічну поразку за неявку на матч

"Це буде найяскравіший матч третього сезону Всесвітньої серії боксу за участі "Українських отаманів". Мені дуже приємно та трохи спокійніше відпускати команду на такі важливі для нас заходи, усвідомлюючи, що серед уболівальників команди "Українські отамани" будуть присутні Надзвичайний і Повноважний Посол України у Сполученому Королівстві Великобританії і Північної Ірландії – Володимир Хандогій із дружиною та інші представники посольства. На кону дуже великі перспективи для нашої команди, і цей матч обіцяє подарувати любителям боксу яскраві та незабутні враження, адже зі сторін обох команд виходять зіркові склади боксерів", - зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус.

Він також додав, що ця зустріч викликала неабиякий інтерес із боку вболівальників з української діаспори.

Зараз ви читаєте новину «"Українських отаманів" у Лондоні підтримуватиме посол і українська діаспора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути