вівторок, 12 лютого 2013 07:30

"Отамани" вийшли до чвертьфіналу

"Українські отамани" — дебютант третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) — здобули дві поспіль домашні перемоги. 1 лютого українці розгромили німців — 5:0, а тиждень по тому не мали проблем із чинними чемпіонами WSB, італійцями, — 4:1. Після недільної поразки "Німецьких орлів" — п'ятої команди групи В — від американців, "отамани" забезпечили собі вихід до чвертьфіналу змагань. Два заключні матчі в групі в нас виїзні: 21 лютого з американцями і 1 березня з британцями. У них наша команда має вирішити декілька стратегічно важливих завдань.

Піднятися з четвертої позиції

Якщо ми залишимося на четвертому місці в групі, то у чвертьфіналі доведеться зустрітись із потужною командою Азербайджану. Кавказці достроково забронювали собі перше місце в групі А. У них вісім перемог у восьми матчах. Шість із них — розгромні.

Посісти друге місце

У чвертьфіналі бажано потрапити на європейців — поляків або росіян. Для цього нам необхідно піднятися на друге місце в групі В, щоб уникнути зустрічі з мексиканцями — найімовірнішою другою командою групи А. Тривалі перельоти, акліматизація, реакліматизація можуть втомити боксерів. Щоб посісти друге місце, треба перемагати самим у двох заключних матчах і сподіватися, що італійці вдома не виграють у лідерів групи — казахів.

Посилити склад

Якщо в легкій, середній і напівважкій вазі в нас є по декілька боксерів високого рівня, то вага "півня" — категорія до 54 кг — і надважка потребують посилення. У матчі з італійцями добре зарекомендував себе Микола Буценко. Очевидно, тепер він стане першим номером "отаманів" у вазі "півня". Яскравим лідером у надважкій вазі є Олександр Усик. А от із потужними другими номерами в цих категоріях проблеми. А для перемоги у WSB це вкрай важливо.

Зараз ви читаєте новину «"Отамани" вийшли до чвертьфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути