неділя, 25 вересня 2016 13:10

В автокатастрофі загинув колишній гравець київського "Динамо"

В автокатастрофі загинув колишній гравець київського "Динамо"

У Москві в автокатастрофі загинув колишній гравець київського "Динамо" Володимир Кузьмічов. Трагедія сталася у п'ятницю, 23 вересня, на Мічурінському проспекті.

37-річний футболіст не впорався з керуванням Audi A6, в результаті чого автомобіль врізався в бетонну огорожу. Спортсмен помер від отриманих травм.

Володимир Кузьмічов народився 28 липня 1979 року у Москві. Футболом захопився ще в дитинстві. Його прийняли у школу московського "Спартака". Кузьмічов виступав за другий склад цього клубу. Не потрапивши до першої команди, перейшов у новоросійський "Чорноморець". Там на гру Кузьмічова звернув увагу тренер київського "Динамо" Валерій Лобановський.

Російський футболіст прийняв запрошення українського клубу. Перехід відбувся у 2000 році, коли чемпіонат України вже почався. Тому до кінця року Кузьмічов грав за "Динамо-2". В основному складі київської команди з'являвся тільки у групових матчах Ліги чемпіонів. Лобановський випускав Кузьмічова на заміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Українська зірка московського "Спартака" Безродний помер у 37 років

Навесні 2001 Володимир зіграв в 11 матчах внутрішнього чемпіонату і став чемпіоном України у складі київського "Динамо". Однак після цього повернувся у Москву, але вже не в "Спартак", а в ЦСКА.

Грав також за "Торпедо" (Москва), "Спартак" (Нальчик), "Анжи", "Кубань", "Терек". Сезон 2014-2015 років провів у подільському "Вітязі".

Зараз ви читаєте новину «В автокатастрофі загинув колишній гравець київського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути