Ексклюзиви
субота, 02 листопада 2013 19:00

Ужгородська "Говерла" вдома програє "Севастополю"

Ужгородська "Говерла"  вдома програє "Севастополю"

ПФК "Севастополь" обіграв на виїзді ужгородську "Говерлу". Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь гостей, повідомляє УНН.

У складі севастопольців голами відзначились Артур Керноза на 7 хвилині матчу та Будківський на 68 хвилині матчу. У складі ужгородської "Говерли" гол з пенальті забив Віталій Буяльський на 93 хвилині матчу.

Матч розпочався з атак ужгородської "Говерли", але рахунок відкрив гравець ПФК "Севастополя" Артур Керноза ударом зі штрафного вже на 7 хвилині зустрічі. Далі ужгородська "Говерла" намагалась зрівняти рахунок, але це їм було важко зробити.
ПФК "Севастополь" вдало грав у захисті і тиснув на гравців "Говерли". Активним був Бутківський, але йому бракувало підтримки партнерів по команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФФУ заявляє, що готова допомогти київському "Арсеналу"

Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь ПФК "Севастополь".

У другому таймі ужгородська "Говерла" продовжувала атакувати ворота гостей, а арбітр не поставив пенальті за поштовх у спину гравця "Говерли".

Далі пішла гра з великою кількістю фолів. "Говерла" почала грубо грати у ноги суперника. Пилип Будківський забиває другий гол у ворота "Говерли" на 68 хвилині матчу, а Литовка врятував ПФК "Севастополь" від пропущеного голу після потужного удару Лисенка.

У подальшому Віталій Буяльський скоротив рахунок своїм потужним ударом з пенальті на 93 хвилині матчу. На більше "Говерлу" не вистачило і матч так і закінчився з рахунком 2:1 на користь ПФК "Севастополь".

Зараз ви читаєте новину «Ужгородська "Говерла" вдома програє "Севастополю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути