субота, 02 листопада 2013 16:50

Міністр енергетики заявив, що з боргом за газ Україна "розбереться" в найближчий понеділок

Міністр енергетики заявив, що з боргом за газ Україна "розбереться" в найближчий понеділок
Фото: slovovolyni.com

Міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький заявив, що питання погашення $882-мільйонного боргу за постачання російського газу в серпні Україна вирішить в найближчий понеділок, повідомляється на сайті "5 каналу".

"Я хочу підкреслити, що питання (погашення боргу - ІФ) фактично вирішене і в понеділок ви все дізнаєтеся", - сказав глава українського Міненерго в коментарі "5 каналу" під час турніру з футболу між міністрами та депутатами.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна сміливо "огризнулася" на газові погрози Росії

1 листопада Ставицький висловив упевненість у досягненні домовленостей з "Газпромом" про погашення боргу в сумі $ 882 за постачання газу в серпні.

Віце прем'єр України Юрій Бойко 2 листопада підтвердив наявність проблеми з оплатою за російський газ: " Що стосується інформації, яка з'явилася від наших російських колег, я можу сказати тільки, що у нас дійсно є деякі проблеми з проплатою газу з боку нашої комунальної сфери. Заборгованість дуже велика , і ми сподіваємося, що найближчим часом комунальники впораються і зменшать її".

Зараз ви читаєте новину «Міністр енергетики заявив, що з боргом за газ Україна "розбереться" в найближчий понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути