середа, 14 травня 2014 13:29

"Вже друкують квитки на фінал Кубка України" - Попов

"Вже друкують квитки на фінал Кубка України" - Попов
Попов: "Наші двері завжди відкриті". Фото: ffu.org.ua

Фінал Кубка України пройде у Полтаві з глядачами. Це стало відомо зі слів першого віце-президента ФФУ Анатолія Попова. Функціонер розповів про це рішення представникам ультрас "Динамо" біля Будинку футболу.

Нагадаємо, дві години тому фанати пікетували будівлю з вимогою провести матч у Львові з глядачами. За цей час група ультрас здійснила візит до в.о. президента України Олександра Турчинова та президента "Динамо" Ігоря Суркіса. В результаті вирішили, що матч таки пройде у Полтаві, але з глядачами.

"За це рішення проголосували всі члени виконкому ФФУ. Представники клубів погодилися з цим. Чому не Львів? Є проблеми з комунікаціями. Вже замовлені рейси та готелі до Полтави. Буквально за годину клуби вже вилітають на гру. Вже друкують квитки. Процес пішов і матч пройде в звичайному режимі. Не все від нас залежить, але завдяки порозумінню з МВС та активній позиції ультрас нам це вдалося. Федерація футболу завжди готова до співпраці та діалогу з уболівальниками. Наші двері завжди відкрити, будь ласка, приходьте. Бажаю успіху у фіналі Кубку, хай переможе сильніший", - сказав Попов.

Один із лідерів ультрас Тарас Кузьменко називає це рішення компромісним.

"Полтава ближча до проблемних регіонів і місткість стадіону менша, ніж у Львові. Але ми розуміємо, що лишилося дуже мало часу. Нам було б зручніше, щоб грали у Львові", - сказав він.

Кузьменко також нагадав, що між ультрас діє перемир'я. "Все має пройти мирно, жодних зіткнень між фанами "Динамо" і "Шахтаря" не буде", - підкреслив він. Очікується, що в Полтаву поїде близко 400-500 фанатів "Динамо".

Нагадаємо, фінальний матч Кубка України відбудеться 15 травня у Полтаві. Початок о 20:00. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Вже друкують квитки на фінал Кубка України" - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути