вівторок, 30 серпня 2016 11:02

Українці успішно подолали стартовий раунд US Open

Українці успішно подолали стартовий раунд US Open
Еліна Світоліна. Фото: ap.org

Українські тенісисти успішно стартували на US Open, повідомляє "Сегодня".

Еліна Світоліна вийшла до 2-го раунду турніру. У стартовому матчі харків'янка, посіяна під 22-м номером, зламала опір Менді Мінеллі з Люксембургу - 6:7 (5), 6:0, 6:2. Поєдинок тривав 1 год. 51 хв. За вихід до 3-го раунду Світоліна посперечається з американською тенісисткою Лорен Девіс (105-та в світі).

1-й раунд подолала Катерина Бондаренко. Киянка за 1 год. 6 хв переграла представницю Тайваню Се Шувей - 6:0, 7:5. За вихід до 3-го кола Катерина посперечається з 61-ю ракеткою світу, китаянкою Сайсай Чжен.

Не відстала від своїх землячок і Леся Цуренко. У матчі 1-го раунду киянка впевнено обіграла 21-шу ракетку турніру Ірину-Камелію Бегу - 6:0, 6:4. Таким чином Цуренко взяла переконливий реванш за поразку від румунки у 2-му колі Вімблдону-2015. Наступною суперницею українки стане Яфань Ван з Китаю.

У 2-му раунді зіграє також Сергій Стаховський. У важкому поєдинку стартового кола українець обіграв португальця Гаштао Еліаша - 6:1, 3:6, 2:6, 6:3, 7:6 (7:4). Наступним суперником Стаховського буде 7-ма ракетка турніру, хорват Марін Чиліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мета - виграти турнір Великого шолома" - Світоліна

Зараз ви читаєте новину «Українці успішно подолали стартовий раунд US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути