понеділок, 21 квітня 2014 11:02

"Учитель" зробив "директору" ведмежу послугу" - Селюк про матч "Дніпро" -"Волинь"

"Учитель" зробив "директору" ведмежу послугу" - Селюк про матч "Дніпро" -"Волинь"
Селюк: "Кварцяний, як той герой фільму: і Гога, і Жора, і Юра". Фото: footballua.tv

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк в програмі "Великий футбол" поділився своїми міркуваннями щодо підозр на "договірняк" матчу "Дніпро" - "Волинь". Нагадаємо, поєдинок завершився перемогою дніпрян з рахунком 5:1.

"Дніпро" в подібні ігри не грає, - заявив Дмитро Селюк. - Знаю Коломойського особисто, і він тільки за чесний футбол. Те що "Дніпро" до цього не причетний, я не сумніваюся на 100 відсотків. На жаль, іноді, образно кажучи, "вчитель "хоче догодити" директору", і робить йому ведмежу послугу. І те, що сталося в матчі з "Волинню", мені здається, з цього".

"І поразка "Дніпра" від "Чорноморця" - відгомони, можливо, всієї цієї ситуації. Чому? Тому що протягом цих днів було певний тиск на гравців, на команду, адже це, безумовно, був дуже неприємний момент".

При цьому Дмитро Селюк провів паралель з іншим матчем луцької команди.

"Давайте звернемося до історії. По-моєму, рік тому Кварцяного прибрали з "Волині" за те, що він нібито здавав матч "Металісту". А зараз, виходить, все в зворотному напрямку. До Віталія Кварцяного я ставлюся з повагою, але він як герой фільму "Москва сльозам не вірить" - він же Гога, він же Жора, він же Юра. Кварцяний - він же тренер, він же президент клубу, він же президент федерації області. Може він подумав, що якщо його команда так зіграє, то він стане президентом Федерації України".

"Ця ситуація нікого не прикрашає. Впевнений, Коломойський сам розбереться, і знайде того, хто це зробив, і дізнається, як він це зробив. Особисто для нього це неприйнятно", - резюмував Селюк.

Зараз ви читаєте новину «"Учитель" зробив "директору" ведмежу послугу" - Селюк про матч "Дніпро" -"Волинь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути