пʼятниця, 24 жовтня 2014 18:08

У Росії спортивного коментатора звільнили після "зливу" правди про проблеми клубу

У Росії спортивного коментатора звільнили після "зливу" правди про проблеми клубу
Фото: hr-portal.ru

Спортивного коментатора Башкирського супутникового телебачення Азамата Муратова звільнили з роботи за результатами коментування матчу пітерського СКА з уфімським "Салават Юлаєв", повідомляє Sport.business-gazeta.ru.

"Як я зрозумів, саме від мене вся республіка дізналася, що у генерального спонсора, єдиного спонсора "Салавата", є проблеми. Мабуть, тільки я розповів усім, що пора турбуватися. Сьогодні вранці мені подзвонили і сказали, що більше я на БСТ не працюю. Виявляється, ніхто не знав про те, що відбувається з фондом "Урал" і ось, піди ж ти, Муратов скористався прямим ефіром, рейтинговим матчем зі СКА, щоб все розповісти. За розкриття держтаємниці я і уявлень. Смішно. Засновники телеканалу БСТ порахували, що рано позначена проблема", - заявив він.

"Я просто підкреслив занепокоєння. Останні два тижні, кожна людина, з якою я зустрічався, перше питання задавала про те, як там з фінансуванням клубу, чи отримують хлопці зарплату, яке майбутнє чекає на "Салават". На моїй сторінці "Вконтакте" в опитуванні на цю тему проголосувало понад тисячу осіб. Всі знають про проблеми фонду. Напевно, не всім до кінця зрозуміло, які саме там проблеми, але про це я і не говорив. Інша справа, що це ми неодноразово обговорювали в ефірі радіо "Маяк", в тому числі з депутатом і чудовим хокеїстом Олександром Семаком", - підкреслив Муратов.

Раніше після тривалого перебування в комі помер екс-футболіст збірної Росії з хокею Валерій Карпов.

Зараз ви читаєте новину «У Росії спортивного коментатора звільнили після "зливу" правди про проблеми клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути