Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2014 09:55

У Словаччині російській команді включили гімн СРСР

У Словаччині російській команді включили гімн СРСР
smotrisport.tv

У Братиславі перед початком матчу Континентальної хокейної ліги (КХЛ) між "Слованом" і ярославським "Локомотивом" прозвучав гімн Радянського Союзу. Про це повідомляє "Советский спорт".

За правилами КХЛ, перед матчами ліги повинен включатися гімн Російської Федерації, однак під склепіннями "Словнафт-Арени" прозвучав гімн СРСР зразка 1943-1977 років. Як повідомив ТАСС генеральний менеджер "Слована" Марош Крайчі, це сталося з вини діджея.

"Розумієте, перед матчем у нас зламався комп'ютер, на якому перебувала музика. А діджей - молодий хлопець, йому всього 26 років, і він не знає різниці між гімном Росії і гімном СРСР. Все керівництво клубу шоковане", - сказав він. За словами менеджера, діджей був відразу ж звільнений.

Матч в підсумку закінчився перемогою "Локомотива" з рахунком 3:1. У складі російського клубу відзначилися Сергій Коньков, Еміль Галімов та Єгор Аверін, а за господарів закинув Вацлав Недорост.

Зараз ви читаєте новину «У Словаччині російській команді включили гімн СРСР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути