вівторок, 11 березня 2014 17:33

"Таврію" та "Севастополь" запросили у чемпіонат Росії

"Таврію" та "Севастополь" запросили у чемпіонат Росії
Військовослужбовці грають у футбол на аеродромі "Бельбек", захопленому російськими військовими, біля Севастополя unian.net

Кримським футбольним клубам "Таврії" та "Севастополю" запропонували приєднатися до чемпіонату Росії. Про це сьогодні на прес-конференції розповів міністр молоді та спорту Дмитро Булатов.

"До мене надійшла інформація, що "Таврії" та "Севастополю" запропонували грати у чемпіонаті Росії. Зараз ми спільно з ультрас перевіряємо цю інформацію. Поки невідомо наскільки вона відповідає дійсності. Як тільки у нас буде розуміння ситуації, ми поділимося нею з громадськістю", - зазначив Булатов.

Додамо, що чемпіонат України стартує 15 березня. "Таврія" свій домашній матч з київським "Динамо" зіграє у Києві на "Олімпійському". "Севастополь" гостює у дніпропетровського "Дніпра".

У турнірній таблиці чемпіонату України "Таврія" перебуває у зоні вильоту — на 15-му місці. "Севастополь" розмістився на 11-й позиції.

Відзначимо, що "Таврія" — це перший чемпіон незалежної України. Клуб пов'язують із бізнесменом Дмитром Фірташом. Власником "Севастополя" є народний депутат України Вадим Новинський.

Генеральний директор Державного концерну "Спортивні арени України" Сергій Сімак заявив, що всі стадіони готові до прийому матчів.

"Якщо покращиться політична ситуація у східних регіонах, то місцеві стадіони готові до проведення змагань".

Нагадаємо, сьогодні Булатов провів зустріч з футбольними ультрас.

Зараз ви читаєте новину «"Таврію" та "Севастополь" запросили у чемпіонат Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути