субота, 22 грудня 2012 18:10

Свині будуть допомагати "Зеніту" шукати у вболівальників піротехніку

Свині будуть допомагати "Зеніту" шукати у вболівальників піротехніку
Фото: cosmozona.ru

Заступник генерального директора пітерського "Зеніту" Юрій Федотов розповів про методи, якими клуб із Санкт-Петербурга має намір боротися з проносом уболівальниками піротехніки на стадіони.

"Ми в "Зеніті" з'ясували, що краще за собак і свиней піротехніку не здатний виявити ніхто, - наводить слова Федотова sportbox.ru. - Немає на сьогодні техніки краще!"

Нагадаємо, що "Зеніту" було зараховано технічну поразку в матчі 16-го туру чемпіонату Росії проти "Динамо" через петарду, яка була кинута у воротаря біло-блакитних Антона Шуніна.

Дана поразка ускладнила "Зеніту" захист чемпіонського титулу. На даний момент пітерська команда займає в першості країни третє місце, поступаючись чотири очки лідируючому ЦСКА.

Крім того, директор з безпеки РФПЛ Олександр Мейтін нагадав, що часом правоохоронці вилучають піротехніку у фанатів "Зеніта" з інтимних місць. Функціонер пообіцяв, що організація планує з цим боротися.

"Є способи, щоб все запобігти. Але ви зрозумійте, зараз люди на огляді працюють чисто як психологи - тобто визначають, є там у фаната щось чи ні. Ми можемо, звичайно, поставити апаратуру, як в аеропорту, але тоді люди на стадіон будуть потрапляти через вісім годин, умовно кажучи", - наводить слова Мейтін Росбалт.

 

Зараз ви читаєте новину «Свині будуть допомагати "Зеніту" шукати у вболівальників піротехніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути