середа, 05 грудня 2012 10:03

Халк вже в січні хоче піти з "Зеніту"

Халк вже в січні хоче піти з "Зеніту"
У Халка і Спалетті не склалися стосунки. Фото: ria.ru

Нападаючий пітерського "Зеніту" Халк заявив, що через конфлікт з тренером Лучано Спаллетті він може залишити команду в січні 2013 року. Про це повідомляє Sports.ru.

Футболіст зробив таку заяву після матчу 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів, в якому "Зеніт" в гостях обіграв італійський "Мілан" з рахунком 1:0. Халк вийшов на поле в стартовому складі, за 10 хвилин до фінального свистка його замінив Костянтин Зирянов.

Халк пройшов біля Спаллетті і демонстративно не потиснув руку головного тренера. Бразилець бурхливо висловлював свої емоції на лаві запасних, після чого пішов у роздягальню.

Після закінчення матчу Халк розповів, що він прекрасно освоївся в "Зеніті" і Санкт-Петербурзі, проте через погані стосунки зі Спаллетті він готовий піти з команди.

Сам італієць після матчу заявив, що нічого страшного в поведінці Халка немає. За його словами, всі великі футболісти нервово реагують на заміни. Також Спаллетті розповів, що йому прийшло СМС від глави "Газпрому" Олексія Міллера, в якому було виражено згоду з заміною Халка. "Якщо вибирати між вашим питанням (про реакцію Халка на заміну) і поздоровленнями Міллера, то я виберу друге", - наводить слова тренера РИА Новости.

Халк прийшов в "Зеніт" на початку вересня 2012 року з португальського "Порту". За трансфер бразильця пітерці заплатили від 40 до 60 мільйонів євро. Прихід нападника викликав невдоволення у частини гравців "Зеніту", що вилилося в переведення до дублю Ігоря Денисова і Олександра Кержакова.

Зараз ви читаєте новину «Халк вже в січні хоче піти з "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути