субота, 08 листопада 2014 17:01

Суркіс оцінив роботу Реброва на п'ятірку

Суркіс оцінив роботу Реброва на п'ятірку
"Деякі позиції нам треба підсилити" — Ігор Суркіс fcdynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поспілкувався з журналістами після презентації та передачі техніки та транспорту, зокрема, вантажного автомобіля, від одного зі своїх спонсорів.

Про матч з "Ольборгом":

"Гра була дуже важкою. Я перехвилювався. Коли вилучили Драговіча, я тримав у голові рахунок 0:0. "Динамо" сильніше від суперника за іменем, класом та підбором виконавців, але це треба доводити на полі. Мені "Ольборг" сподобався навіть більше, ніж коли вони нас обіграли у себе вдома з рахунком 3:0. У першому таймі вони завдали нам чимало труднощів.

Наша перемога заслужена. Хлопці дотерпіли. Гравці не думали тільки про захист воріт, а створювали моменти. Щастить сильнішим. Ми продовжуємо боротьбу. Перед "Динамо" стоїть завдання вийти з першого місця. Потрібно перемогти "Ріу Аве" вдома і не програти "Стяуа" на виїзді".

Про Бетао:

"Від мене мало що залежить. Мені потрібно отримати схвалення Реброва. Мені було дуже приємно, що Бетао виявив бажання повернутися в Київ. Це один із небагатьох бразильців, які прижилися в команді. Він і Даніло Сілва — це гравці з динамівським серцем. Якби всі були такі як ці двоє, то в нас не було б проблем з легіонерами".

Про Мбокані:

"Він перебуває у дуже хороших кондиціях. Якби Кравець так не сяяв, то у матчі з "Дніпром" міг би вже зіграти Дьємерсі. Все складається і Ребров не хоче ризикувати. Довіра тренерського штабу дала Артему віру у самого себе.

"Фейєнорд"? Кравець нікуди не збирається. Найближчим часом ми сядемо і підпишемо з ним контракт. "Динамо" не готове відпускати своїх українських футболістів. Але якщо буде гідна пропозиція, яка влаштує гравця та обидва клуби, то ми готові сісти за стіл переговорів.

Про підсилення:

"Під час зимової перерви спробуємо підсилитися. Сьогодні про це багато не говоритиму, але ми бачимо наші проблемні позиції. Це також потрібно для конкуренції у складі. Залучення молоді до першої команди — це добре, але досвід у футболі ніхто не відміняв. Потрібні гравці, які будуть вести за собою. Молоді мають до них підтягуватися. У нас гарний випуск у школі та дублі, але їм потрібен час. Сергій Станіславович любить працювати з українськими гравцями і він це показує всім своїм видом. Але деякі позиції нам треба підсилити. Побачимо як це вдасться зробити у зв'язку з ситуацією в країні".

Про Реброва:

"Оцінка його роботи на цей час — п'ятірка. Але давайте дочекаємося коли завершиться сезон і тоді підведемо риску. Я вам гарантує те, що Ребров працює у правильному напрямку і чітко знає чого він хоче. Він дуже вдумливий хлопець. Сергій Станіславович розуміє, як зробити хорошу команду. Можливо, через півроку я скажу, що він розуміє як зробити суперкоманду".

Зараз ви читаєте новину «Суркіс оцінив роботу Реброва на п'ятірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути