вівторок, 04 жовтня 2016 14:33

Сумний Циганков, візит Тимощука: як збірна України потренувалася на "Олімпійському"
28

Фото: Ірина КОЗЮПА

Збірна України провела відрите тренування на "Олімпійському". Учора розпочалася підготовка національної команди до матчів кваліфікації Кубка світу проти Туреччини (6 жовтня) та Косова (9 жовтня).

Перед тренуванням наставник збірної України Андрій Шевченко разом із Тарасом Степаненком провели прес-конференцію. Шевченко одразу повідомив, що Віктор Циганков не зможе допомогти команді через ушкодження. А на його місце викличуть Олександра Караваєва з луганської "Зорі".

Циганков перебував на "Олімпійському" разом з командою, але за тренуванням спостерігав із бровки поля. Виглядав засмученим, але роздавав автографи і фотографувався з уболівальниками. Після недавніх успішних матчів за "Динамо" 18-річний футболіст встиг стати зіркою й улюбленцем фанатів.

Поспостерігати за роботою команди прийшли президент Федерації футболу України Андрій Павелко, куратор збірних України з футболу Мирон Маркевич і колишній капітан національної команди Анатолій Тимощук. Футболіст "Кайрата" зараз проходить навчання на тренерських курсах у Києві.

Підтримати команду прийшли понад тисячу вболівальників. Серед них багато дівчат і дітей. Більшість із присутніх пішли додому з автографами гравців збірної та селфі.

Тренування тривало близько години. Спочатку футболісти виконали пробіжку, а тоді розділилися і продовжили роботу у трьох групах. Голкіпери тренувалися окремо.

На двосторонку залишилися футболісти, які мали недостатньо ігрової практики на вихідні у своїх клубах. Решта вирушили в роздягальню відпочивати. А завершилося тренування ударами по воротах.

5 жовтня збірна України вирушить у Конью на матч проти Туреччини.

Додамо, що команда вдруге після призначення Андрія Шевченка провела відкрите тренування для вболівальників. Перше відбулося перед матчем з Ісландією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cкільки очок здобуде футбольна збірна України у матчах з Туреччиною та Косово?

Зараз ви читаєте новину «Сумний Циганков, візит Тимощука: як збірна України потренувалася на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути