пʼятниця, 03 січня 2014 10:26

Шумахеру сьогодні виповнюється 45: легендарний автогонщик досі в комі

Шумахеру сьогодні виповнюється 45: легендарний автогонщик досі в комі
Міхаель Шумахер. Фото: sport-express.ua

Прихильники семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера сьогодні в честь дня народження кумира влаштували цілодобове чергування біля лікарні в Греноблі, де він лежить. Така інформація з'явилася на офіційному сайті команди Ferrari, за яку виступав відомий гонщик, повідомляє ТСН.ua.

На сайті вказано, що вболівальники з Франції та Італії збираються вранці біля госпіталю. Офіційний представник Ferrari Ренато Бізіньяні сказав, що вболівальники будуть одягнені в червоні кольори і принесуть з собою прапори клубу "на знак солідарності до Шумахера та поваги до нього".

Нагадаємо, у кінці грудня Легенда Формули-1 Міхаель Шумахер потрапив у лікарню з важкою травмою. Нещасний випадок трапився на гірськолижному курорті Мерібель у французьких Альпах. Шумахер під час катання на лижах впав на засніжене каміння і серйозно вдарився головою. Зараз автогонщик перебуває в комі.

Зараз ви читаєте новину «Шумахеру сьогодні виповнюється 45: легендарний автогонщик досі в комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути