понеділок, 30 грудня 2013 16:47

"У Шумахера є пошкодження мозку" - прес-секретар лікарні в Греноблі

"У Шумахера є пошкодження мозку" - прес-секретар лікарні в Греноблі
Шумахер розбився при катанні на гірських лижах. Фото: afp.com

Лікарі лікарні в Греноблі прокоментували нинішній стан семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера. Нагадаємо, останній в даний момент знаходиться в комі після падіння на гірських лижах.

"Міхаель Шумахер отримав дуже серйозну травму. Він був у сильному шоці, коли поступив до медиків, і ми вирішили, що він знаходиться в критичному стані і швидко завантажили його в кому. Зробивши нейрохірургічне втручання, ми отримали достатньо велику кількість інформації. Нам довелося діяти терміново, щоб знизити тиск в черепній коробці. На жаль, у нього є деякі пошкодження мозку", - сказав прес -секретар лікарні в Греноблі.

"Все, що було необхідно зробити, було зроблено. Поки ми не можемо сказати, коли він одужає. Ми постійно контактуємо з його родиною, які знаходяться поруч з ним. В даний момент ми не вважаємо, що йому потрібна друга операція. Ми провели дуже хороші медичні процедури і насправді провели їх дуже швидко - він дуже швидко отримав необхідну допомогу", - розповів професор Йохан Пайа.

Ще один лікар, професор Стефан Шабард звернув увагу на пошкодження правої частини голови.

"З самого початку ми спостерігали за ушкодженнями правої частини голови. При надходженні до медиків він був дуже схвильований, робив спонтанні рухи, і його стан не був нормальним", - повідомив медик.

Зараз ви читаєте новину «"У Шумахера є пошкодження мозку" - прес-секретар лікарні в Греноблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути