вівторок, 30 квітня 2013 10:23

Суддю Кадирова, який побив футболіста, довічно усунули від футболу

Суддю Кадирова, який побив футболіста, довічно усунули від футболу
Кадр з ролика youtube.com

Боковий арбітр Муса Кадиров, який побив футболіста пермського "Амкара" Іллю Крічмара під час матчу турніру молодіжних складів проти грозненського "Терека", довічно усунений від суддівства. Про це заявив президент Союзу федерацій футболу Південного і Північно-Кавказького федеральних округів Лом-Алі Ібрагімов, повідомляє РИА Новости.

За словами Ібрагімова, тепер Кадиров, який отримав заборону від республіканської федерації футболу, не зможе працювати арбітром. Раніше Кадиров в основному судив матчі аматорів. За правилами, суддя такого рівня на турнірі молодіжних команд може працювати боковим арбітром.

Ібрагімов висловив упевненість, що, якби Російський футбольний союз (РФС) дозволив чеченським арбітрам працювати за межами республіки і у Кадирова був би досвід відповідної роботи, він би судив "більш відповідально". Ібрагімов додав, що Кадиров "винен, але його можна зрозуміти". Ібрагімов зазначив, що під час матчу Крічмар матюкався на адресу арбітра.

Матч молодіжних складів "Терека" і "Амкара" відбувся 26 квітня і закінчився перемогою грозненців з рахунком 3:1. Після гри Кадиров повалив Крічмара на газон і кілька разів ударив його ногою. За словами старшого тренера молодіжної команди "Амкара" Костянтина Парамонова, після інциденту у гравця шия була в крові. Сам футболіст розповів, що арбітр говорив, що вб'є його.

Зараз ви читаєте новину «Суддю Кадирова, який побив футболіста, довічно усунули від футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути