вівторок, 15 листопада 2011 14:59

Суддя на лінії побив головного арбітра кутовим прапорцем

Суддя на лінії побив головного арбітра кутовим прапорцем

Суддя на лінії, який працював на футбольному матчі двох любительських команд у Франції, побив головного арбітра кутовим прапорцем. Боковий суддя виявився керівником однієї з команд (точна посаду не називається), і його попросили на час матчу стати помічником головного арбітра, пише французька газета L'Equipe.

Матч, в якому брали участь команди "Монте Борналя" і "Туррет-Леван", завершився перемогою "Туррет-Левана" з рахунком 4:3. По ходу зустрічі головний арбітр показав гравцям "Монте Борналя" дві червоні картки, чим розлютив керівника цієї команди, який був його асистентом на лінії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкаській області арбітр тікав від розлючених уболівальників

Відразу після закінчення матчу лінійний суддя взяв один з кутових прапорців і завдав головному арбітру кілька ударів ззаду. Постраждалий був госпіталізований і подав заяву на керівника "Монте Борналя". Останній був затриманий і допитаний. Яке йому загрожує покарання, не уточнюється.

Газета L'Equipe посилається на джерела у Федерації футболу Франції (FFF). На офіційному сайті FFF інформації про інцидент, що трапився минулого вік-енду, немає.

Зараз ви читаєте новину «Суддя на лінії побив головного арбітра кутовим прапорцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути