неділя, 13 листопада 2011 11:14

У Черкаській області арбітр тікав від розлючених уболівальників

У Черкаській області арбітр тікав від розлючених уболівальників

Матч аматорських команд у Черкаській області завершився скандалом. Уболівальники після закінчення поєдинку спробували розправитися з суддею, влаштувавши погоню, в тому числі і на велосипеді, але той зумів врятуватися втечею.

Футбольний поєдинок між командами "Христинівка" і "Зоря", що відбувся наприкінці жовтня, завершився з рахунком 2:3 на користь останнього клубу. Рахунок 2:2 виводив "Христинівку" на третє місце в місцевому турнірі, але суддя матчу спочатку додав до основного часу цілих 10 додаткових хвилин, а потім і не помітив гру рукою у футболіста, який забив переможний м'яч.

Така робота суддівського корпусу викликала у місцевих уболівальників великий гнів і вони спробували особисто обговорити із суддею прийняття ним рішення, але тому вдалося врятуватися втечею.

Як повідомляє офіційний сайт міста, на грі були присутні не менше тисячі вболівальників і приблизно півтори сотні з них вибігли на поле після фінального свистка.

 

Зараз ви читаєте новину «У Черкаській області арбітр тікав від розлючених уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути