понеділок, 22 серпня 2016 20:43

Степаненко і ще 3 гравців "Шахтаря" зіграли з дітьми у футбол на "Арені Львів"
12

Фото: shakhtar.com

У перерві матчу "Шахтар" - "Дніпро" на полі "Арени Львів" запасні гравці "гірників" зіграли у футбол з учасниками проекту "Давай, грай!".

Вісім накращих і найактивніших юних футболістів провели коротку розминку і змогли поборотися з гравцями "Шахтаря": Микитою Шевченком, Сергієм Кривцовим, Тарасом Степаненком та Богданом Бутко.

"Дуже радий, що зіграв з футболістами "Шахтаря", - поділився враженнями 11-річний Вадим Боднар. - Мені дуже сподобалося. Я майже рік займаюся у цьому проекті, не пропустив жодного заняття. На тренуваннях ми виконуємо різні вправи, нас вчать новим футбольним прийомам. Також ми часто спілкуємося з гравцями. А ще я виходжу на поле з командою на домашніх матчах "гірників" перед їх початком".

Проект "Давай, грай!" реалізується у Львові з осені 2015 року. На трьох майданчиках міста постійно тренуються 60 хлопчиків. Щомісяця вони беруть участь у різних заходах "Шахтаря", регулярно зустрічаються на майстер-класах з гравцями першої команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: "Давай, грай!" - "Шахтар" у Львові влаштував відкрите тренування для дітей

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Дніпро" завершився перемогою "гірників" з рахунком 4:0.

25 серпня на "Арені Львів" пройде матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи "Шахтар" - "Істанбул Башакшехир". Зустріч у Стамбулі завершилася перемогою донецької команди з рахунком 2:1.

Цікаво, що кожен уболівальник, який купить квиток і прийде на матч з другом, отримає другий безкоштовно. Акція діє в касах "Арени Львів" та поширюється тільки на категорію Standard (50, 70, 100, 150, 200 и 250 гривень).

Зараз ви читаєте новину «Степаненко і ще 3 гравців "Шахтаря" зіграли з дітьми у футбол на "Арені Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути