понеділок, 18 березня 2013 01:47

Спірко розгромив Фазекаса і готується до бою за інтерконтинентального чемпіона
6

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Чемпіон світу з боксу серед молоді за версіями IBF, IBO і WBC, а також чемпіон Європи за версією WBO Олександр Спірко "розім'явся" перед титульним поєдинком за Інтерконтинентального чемпіона.

У рамках боксерського турніру компанії братів Кличків "K2 Promotions" 16 березня у столичному Палаці спорту він у рейтинговому бою здобув розгромну перемогу одностайним рішенням суддів над угорцем Ласло Фазекасом.

Усі 8 раундів поєдинку проходили за відчутної переваги українця. Спірко раз за разом проводив удалі комбінації, наносячи чимало ударів по голові та корпусу суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Спірко: "Найсильніший суперник – це я сам"

У третьому раунді український боксер сильним ударом у підборіддя відправив Фазекаса у нокдаун. За кілька секунд угорець відновився і продовжив бій.

Наприкінці поєдинку в обох спортсменів з'явилися розсічення, проте боксери вистояли всі відведені раунди. По закінченню бою судді синхронно нарахували 80-71 на користь українця.

"Суперник був непростий. Я радий, що зумів його здолати. Тепер треба рухатися далі. У червні-липні цього року, думаю, проведу бій за титул Інтерконтинентального чемпіона або чемпіона Європи", – поділився своїми планами з Gazeta.ua Олександр Спірко.

Зараз ви читаєте новину «Спірко розгромив Фазекаса і готується до бою за інтерконтинентального чемпіона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути