четвер, 29 вересня 2011 00:44

Сьомін привітав ізраїльтян з Новим роком

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін привітав Ізраїль з Новим роком. Це сталося на передматчевій прес-конференції у Тель-Авіві. У ніч з середи на четвер ізраїльтяни відзначають своє найбільше свято.

"Хочу привітати ізраїльтян з наступаючим Новим роком! Що стосується матчу проти "Маккабі" (Тель-Авів), то ми готуємося у звичайному режимі. Травмованих гравців за винятком Хачеріді немає. Гусєв та Михалик готуються до матчу. Можна сказати, що наша обойма повна.

Після "Шахтаря" у команди був вихідний день. Наступного дня ми провели відкрите тренування для наших вболівальників."

Перший матч у групі Ліги Європи "Маккабі" програв турецькому "Бешикташу" 1:5.

"Після першого туру у нас мало очкок. Результат матчу "Маккабі" у Стамбулі нікого не може розслабити. Турнір тільки починається, очки потрібні всім. Очікую на важкий матч. Тим більше погодні умови в Ізраїлі трохи проблематичні для нас. Тут спекотно (в Тель-Авів +30)."

Один з журналістів намагався повернути Юрія Сьоміна до матчу з "Шахтарем" та обговорити суддівство, але коуч киян був налаштований тільки на розмови про поєдинок з "Маккабі".

"З "гірниками" ми грали у Києві. Той поєдинок вже пройшов. Команди заробили по очку. Зараз нас чекає інша гра".

Юрій Сьомін не вважає "Маккабі" аутсайдером групи. У динамівському квартеті ще виступають англійський "Сток Сіті" та "Бешикташ".

"Після закінчення групового етапу стане ясно, хто є лідером, а хто аутсайдером. "Маккабі" грає в організаційний футбол, добре володіє м'ячем. У команді є гравці національної команди. Ще раз повторю, нас чекає важкий матч із серйозним суперником, який лідирує в чемпіонаті країни.

Я добре знаю форварда команди Роберто Колаутті. Безперечно, нам хочеться виграти цей матч. Ми будемо прагнути до такого результату."

Нагадаємо, матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи "Маккабі" (Тель-Авів) - "Динамо" (Київ) відбудеться у четвер, 29 вересня. Початок — о 22:05. Пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Сьомін привітав ізраїльтян з Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути