пʼятниця, 30 вересня 2011 05:21

"Хотілося, щоб команда подарувала перемогу, але вийшла нічия" - Шевченко

"Хотілося, щоб команда подарувала перемогу, але вийшла нічия" - Шевченко

Андрій Шевченко відзначив свій 35-й рік народження у матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи з ізраїльським "Маккабі" (Тель-Авів). Команди зіграли в результативну нічию — 1:1. Гол "Динамо" на рахунку Брауна Ідейє.

"Хотілося б, щоб команда виграла, - каже Шевченко після матчу, - Ми забили м'яч. Матч вийшов дуже нервовим. Також було дуже спекотно. Ми витратили багато сил, створили багато моментів, але не реалізували їх. Матч вийшов якийсь сумбурний і незрозумілий.

Не сказав би що день народження це сумне свято. Я намагаюся відкинути такі моменти. Вже все, завтра повертаємося додому. Тепер нам потрібно думати про чемпіонат. 2-го жовтня нас чекає дуже серйозна гра з Полтавою на виїзді. Тепер будемо готуватися до цього поєдинку.

Щодо дня народження, то у цей час у мене постійно заїзди та матчі. Рідко траплялися навіть домашні поєдинки. Після них вдавалося вечером потрапляти додому. Правда, вже не пам'ятаю, коли це було востаннє.

Пам'ятним матчем у день народження був поєдинок проти "Селтіка". Ми виграли 3:1, я забив гол. Тоді вийшов дуже хороший поєдинок.

Що стосується сьогодення, то в останніх трьох матчах мене трохи підводить реалізація. Це можна назвати навіть невезінням. Якийсь фартовий м'яч повинен залетіти, щоб перервати цю серію для всієї команди. Сьогодні Ідейє забив м'яч і ми спокійно контролювали гру. Але ряд наших помилок дозволив супернику зрівняти рахунок. Вони відчули впевненість. У другому таймі ми теж створювали моменти, особливо наприкінці, але підвела реалізація.

Сьогодні було багато дзвінків з привітаннями, але я їх не рахував. Берлусконі? Так я говорив з ним, він мене привітав. Не думаю, що дзвінки заважали концентруватися на матчі. Я старався і віддав всі сили, тому шкода, що сьогодні вийшов такий результат. Команда? Хотілося, щоб подарували перемогу, але вийшла нічия."

Зараз ви читаєте новину «"Хотілося, щоб команда подарувала перемогу, але вийшла нічия" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути