неділя, 30 травня 2010 14:58

Шевченко не зіграє проти збірної Норвегії

Шевченко не зіграє проти збірної Норвегії
Національна збірна України зіграє свій виїзний товариський матч проти Норвегії без свого капітана і найкращого бомбардира – Андрія Шевченка. Мирон Маркевич не візьме в Осло 4-5 гравців "основи", натомість дасть шанс молодим.

"Так, це дійсно правда. У Норвегію я не полечу, - сказав Шева журналістам після матчу з румунами. - Сьогодні гра вийшла цікавою, обидві команди створили багато моментів, забили м'ячі. Думаю, всі глядачі отримали задоволення."

Матч з румунами став другим для команди під керівництвом Маркевича. 25 травня у Харкові українці розгромили Литву – 4:0.

"Це дві зовсім різні команди. Румуни - технічні футболісти, які добре тримають м'яч. А Литва - більш росла і жорстка команда. Але, на мій погляд, футбол вийшов цікавим в обох матчах. Головне, що у збірної є ресурс, який дозволяє додавати. Плюс правильно проведені заміни, які призвели до того, що команда заграла краще".

Хоча Андрій пішов з поля без забитого м'яча, але саме він взяв участь у двох голах команди. У першому випадку забив Коноплянка, а в другому після "скидки" Шеви "відзначилися" Ківу і Тамаш. Перший гол збірної на рахунку Олександра Алієва, який провів його зі штрафного.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не зіграє проти збірної Норвегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути