неділя, 30 травня 2010 12:14

"Попросили давати більше передач на Шевченка" - Маркевич

"Попросили давати більше передач на Шевченка" - Маркевич

Головний тренер збірної України Мирон Маркевич залишився задоволений перемогою своїх підопічних у контрольному поєдинку проти збірної Румунії (3:2).

"Для мене будь-яка перемога цінна, - заявив Маркевич в ефірі каналу ICTV. - Особливо коли це стосується національної збірної. Звичайно, ми будемо аналізувати сьогоднішню гру, тому що ми допускаємо помилки в обороні. Я маю на увазі не тільки захисників, а командну гру в обороні. Ось її нам і потрібно підсилити.

Збірна України повела в рахунку у першому таймі після того, як Олександр Алієв завдав точного удару зі штрафного метрів з 35-ти. І хоча до перерви господарі не вразили яскравою грою, Мирон Маркевич залишився задоволений діями футболістів.

"Перший тайм був непоганий. Просто ми не доводили справу до ударів. Але потрібно і віддати належне супернику - вони досить грамотно грали в обороні. Особливо Ківу. Все-таки він футболіст "Інтера", і відчувалося, що він стримує наші атаки. Хоча я був задоволений грою в першому таймі ...

У перерві ми попросили півзахисників давати більше передач на Шевченка. І врешті-решт це принесло результат. Хоча ми не просили щось сильно змінювати, грали точно так само ... Ну а потім були два нелогічних голи, які ми пропустили практичних з нічого. Добре, що футболісти дотиснули суперника. Це було для нас важливо."

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Попросили давати більше передач на Шевченка" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути