Ексклюзиви
пʼятниця, 08 листопада 2013 14:40

Сергія Бубку нагородили в Лондоні за видатний внесок у розвиток спорту

Сергія Бубку нагородили в Лондоні за видатний внесок у розвиток спорту

Президент НОК України Сергій Бубка отримав нагороду "За видатний внесок у розвиток спорту". Це сталося на церемонії вручення премії "Sport Event Management" у Лондоні, Велика Британія.

"Для мене велика честь отримати цю престижну нагороду... Я готовий і далі продовжувати працювати заради популяризації спорту на планеті, залучення молоді до активного способу життя, а також боротися із сучасними викликами для спорту, такими, як допінг та нелегальні ставки на результати змагань", - сказав Сергій Назарович під час церемонії нагородження.

"Всю свою кар'єру – і як спортсмен, і як спортивний менеджер та адміністратор в НОК України, в МОК та IAAF, в діяльності Спортивного клубу С. Бубки, я був залучений до організації спортивних змагань та промоакцій. Переконаний, що спорт несе в собі величезний позитивний заряд для суспільства. І дуже приємно, що цього вечора я зустрів багато людей, які поділяють мої погляди", - відзначив українець.

"Мені дуже приємно, що ця престижна нагорода вручена моєму колезі. Сергій Бубка – не лише великий спортсмен, він також доклав значних зусиль для організації багатьох цікавих та важливих спортивних змагань і проектів, тому цілком гідний такого визнання", - сказав один з членів журі, віце-президент МОК Сер Крейг Ріді.

Нагадаємо, Сергій Бубка також є членом Виконкому МОК та віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

Премія "За видатний внесок у розвиток спорту" є найвищою нагородою в індустрії менеджменту спортивних подій. Її вручають фахівцям, які залишили свій яскравий слід у розвитку міжнародного сектору менеджменту спортивних подій та змагань.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Бубку нагородили в Лондоні за видатний внесок у розвиток спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути