неділя, 12 жовтня 2014 21:02

Збірна України перемогла Македонію у Львові

Збірна України перемогла Македонію у Львові
Сергій Сидорчук забив єдиний гол у матчі

Національна збірна України перемогла команду Македонії у матчі відбору на Євро-2016. Зустріч пройшла у Львові і завершилася з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі наприкінці першого тайму забив Сергій Сидорчук.

Перший тайм

"Львів Арена" цього разу, здається, перевершила саму себе. На матчі збірної до стадіону потрібно добудовувати додаткові трибуни. Немає сумнівів, що вони будуть заповнені. Майже 34 тисячі глядачів сьогодні були просто несамовитими.

З перших хвилин збірна України розпочала активний наступ на ворота Пачовскі, але швидкого голу не вийшло. Зате вдався гол у роздягальню. Сергій Сидорчук наприкінці тайму забив у ворота Македонії. Це другий гол динамівця у двох матчах за першу команду країни.

Гол Ярмоленка у середині тайму абітр не зарахував через офсайд. В Андрія була не одна нагода засмутити гостей. Так само як і в Євгена Коноплянки. Але обидвом не вистачало точності або на заваді ставав воротар.

Другий тайм

На старті першого тайму Роман Зозуля заробив пенальті, але Андрій Ярмоленко не зміг його реалізувати. М'яч влучив у поперечину і відлетів у воротарський майданчик.

На 82-й хвилині матчу арбітр призупинив гру через петарду, яку кинув хтось із глядачів. На поле вона не потрапила, але судді зреагували дуже жостко. Ще одна петарда могла зупинити гру. Федецький та Кучер підійшли до трибун, щоб поговорити з фанатами.

Упродовж матчу диктор не раз просив глядачів не палити піротехніку, не кидати зайві предмети на поле (сьогодні "Львів-Арену" закидали літачками) і не сліпити гравців лазерами.

Кваліфікація Євро-2016

3-й тур

Україна — Македонія — 1:0

Гол: 45+2, Сергій Сидорчук

На 47-й хвилині Андрій Ярмоленко не реалізував пенальті.

Наступний матч збірна України зіграє 15 листопада проти Люксембурга на виїзді.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України перемогла Македонію у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути