субота, 25 жовтня 2014 19:32

"Збірна України? Я б не зважився грати за іншу країну" - Луїс Адріано

"Збірна України? Я б не зважився грати за іншу країну" - Луїс Адріано
Луїс Адріано отримав виклик у збірну Бразилії shakhtar.com

Нападник "Шахтаря" Луїс Адріано прокоментував свій виклик до збірної Бразилії, а також розповів про свій прогрес у донецькому клубі.

"Я не з тих хлопців, які будуть стогнати і плакатися про погане життя. Єдиний спосіб отримати виклик в збірну Бразилії і закріпитися там - це доводити собі, що ти можеш зробити це, поки твій шанс ще не прийшов. Замість того, щоб жаліти себе, я продовжував працювати. Це був масивний процес навчання, так як я прибув в Україну.

Містер Луческу говорив мені, що моя гра може бути поліпшена, якщо я буду більше грати через центр. Він має великий вплив на мене, як на гравця. У мене немає сумнівів, що це великий вотум довіри до моєї роботи.

Я поважаю "Шахтар" і людей в Донецьку зокрема. Вони добре до мене поставилися. Приїзд в Україну допоміг мені стати кращим гравцем, батьком і чоловіком. Я щасливий тут.

Збірна України? Без шансів. Новини про мій інтерес до виступу за цю команду широко поширилися, але я б не зважився грати за іншу країну. У мене була мрія грати за "селесао".

Ми маємо великий недолік, який перервав чемпіонат України. Я б збрехав, якби сказав, що конкурентоспроможність чемпіонату України знаходиться на рівні чемпіонату Англії. Ці речі роблять важчим для нас виступ в єврокубках, але ми виграли Кубок УЄФА і мали деякі великі перемоги в Лізі чемпіонів. Можливо, цей сезон робить нас ближчим до фіналу, але нам доведеться допустити менше помилок, ніж у минулих сезонах, а також скористатися нашими шансами", - сказав Луїс Адріано.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України? Я б не зважився грати за іншу країну" - Луїс Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути