середа, 09 липня 2014 12:43

"Збірна Бразилії могла поступитися 0:10" - Грачов

"Збірна Бразилії могла поступитися 0:10" - Грачов
Reuters

Колишній форвард донецького "Шахтаря" Віктор Грачов здивований розгромною перемогою Німеччини над Бразилією з рахунком 7:1.

"Я спрогнозував перемогу німців із рахунком 2:1, але аж ніяк не 7:1. Складалося враження, що збірна Німеччини з 2002 року цілих 12 років готувалася до цієї гри. Після першого пропущеного м'яча бразильці всімох кинулися відігруватися. Фактично, господарі грали без опорних півзахисників.

Троє нападників Німеччини легко розривали трьох захисників Бразилії. Після третього голу господарі взагалі розгубилися і могли поступитися 0:10. Німці взаємодіяли як у свої найкращі часи. Легко вдавалася гра в один дотик. Гравці бундестім передбачали всі дії суперника.

Показовий був епізод із Озілом. Він відпустив м'яч і той покотився в напрямку захисника. По ходу руху Озіл уже передбачив його наступну дію й приготувався до перехоплення, хоч захисник ні про що ще не встиг подумати, а лише готувався прийняти м'яч. Швидкість думки в німців була на порядок вищою."

У сьогоднішньому півфіналі між Голландією і Аргентиною Грачов знову радить ставити на європейців.

"Думаю, фінал буде європейським. Голландці двічі поспіль не можуть зіграти без забитих голів. За рівнем гравців, мені здається, помаранчеві трішки переважають аргентинців."

Додамо, що фінал Кубка світу відбудеться 13 липня о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна Бразилії могла поступитися 0:10" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути