вівторок, 30 вересня 2014 09:28

"Шахтар" переможе "Порту" з рахунком 3:1" — Грачов

"Шахтар" переможе "Порту" з рахунком 3:1" — Грачов
"Це буде дебютний для Львова матч Ліги Чемпіонів" - Грачов sport-express.ua

Екс-форвард "Шахтаря" Віктор Грачов прогнозує перемогу своєї команди у завтрашньому матчі Ліги Чемпіонів проти португальського "Порту".

"Якщо чесно, в мене образа на "Порту" з 1984 року, коли ми поступилися їм у чвертьфіналі Кубка кубків. Причому в Порту вели 2:0 і я навіть забив третій гол, але суддя його не зарахував попри те, що м'яч перетнув лінію на півметра. Потім той же суддя придумав пенальті в наші ворота, червону картку, словом "убив" нашу команду 3:2. Згодом він зізнався, що взяв хабар".

У сьогоднішньому матчі Грачов прогнозує перемогу гірників із рахунком 3:1.

"Це буде дебютний для Львова матч Ліги Чемпіонів. Гірники захочуть подарувати заповненому вщерть стадіону свято. Наша команда матиме колосальну підтримку. Думаю, що Луческу не лукавив, коли казав, що йому байдуже, де грати у Донецьку чи Львові. Його підопічні скучили за грою при переповнених трибунах, які несамовито підтримують гірників. Прогнозую перемогу 3:1.

"Шахтар" зараз набагато зіграніша команда аніж "Порту". У донеччан немає внутрішніх конфліктів, які є в португальців. Гірники стабільні протягом багатьох років. Настав час утілити цю стабільність у конкретні результати. "Дракони" із Порту сильні насамперед грою на своєму полі. Це вони довели у матчі проти БАТЕ. У грі на виїзді це вже інша команда. У завтрашньому протистоянні я не бачу в них козирів для перемоги. Звісно, є кваліфікований і зірковий напад, але загалом "Шахтар" виглядає потужніше. Він має тиснути й перемогти".

Віктор Олександрович вважає, що перемога "Шахтаря" дасть гарний емоційний заряд усій країні.

"Нам ця перемога потрібніша. Коли в країні війна і економічна розруха, футбол залишається чи не єдиною розрадою. Тому гірникам варто постаратися для всієї держави".

Нагадаємо, що сьогодні у Львові відбудеться матч другого туру Ліги Чемпіонів у якому донецький "Шахтар" прийматиме "Порту". Початок – о 21-45. Трансляція на каналі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переможе "Порту" з рахунком 3:1" — Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути