субота, 07 вересня 2013 16:19

Розгромна поразка від України не зіпсувала настрою збірній Сан-Марино
5

Наставник збірної Сан-Марино Джампаоло Мацца
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Автобус збірної Сан-Марино
Автобус збірної України

Розгромна поразка збірної Сан-Марино від України з рахунком 0:9 не дуже засмутила гостей. За словами тренера воротарів Марселло Теодорані, вони були готові до такого.

"Ні, ми не розчаровані сьогоднішнім результатом, - каже Марселло нам після матчу. - Ми знали, що зараз наша збірна далека від своїх оптимальних кондицій. Тільки три тижні тому ми розпочали свої тренування (більшість гравців збірної складають футболісти місцевої ліги, а сезон у Сан-Марино стартує 13 вересня).

Майже всі наші гравці — аматори, а не професійні футболісти. Ми знали, що суперник перебуває у хорошій формі, адже в Україні вже пройшло вісім турів чемпіонату. Ми усвідомлювали, що можемо програти з великим рахунком."

10 вересня збірна України поміряється силами з лідером групи Англією. Команда Сан-Марино у цій кваліфікації пропустила вдома від англійців вісім м'ячів.

"У збірній Англії є індивідуально сильні виконавці, які самотужки можуть вирішити долю матчу. Сила України у командній грі. Українці та англійці розіграють між собою першу позицію у нашій групі. Я не вірю у Чорногорію. Зараз у них настав спад у грі. Польща також не є претендентом на вихід з групи," - зазначив Теодорані.

Далі тренер вибачився і побіг до свого автобуса, який за кілька хвилин рушив в аеропорт.

Перед тим головний тренер Сан-Марино Джампаоло Мацца розписався у блокноті одного з українських вболівальників. Коли наставник помітив, що його фотографують, то весело посміхнувся. На післяматчевій прес-конференції він висловив жаль, що його команді не вдалося забити гол. Сан-Марино тільки пропускає у цьому відборі.

Збірна України затрималась на "Львів-Арені" до половини 12 ночі. Анатолій Тимощук та Євген Коноплянка довго спілкувалися з журналістами і фотографувалися з уболівальниками. З вікон автобуса Михайло Фоменко та гравці помахали фанатами руками на прощання.

Зараз ви читаєте новину «Розгромна поразка від України не зіпсувала настрою збірній Сан-Марино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути