пʼятниця, 06 вересня 2013 20:13

Футболісти збірної Сан-Марино відчули себе зірками у Львові
5

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Футболісти національної збірної Сан-Марино прогулялися центром Львова у день матчу з Україною. Сьогодні команди вперше у своїй історії зіграють між собою у рамках кваліфікації на ЧС-2014. Поєдинок пройде на "Арені-Львів" о 21:00.

На прогулянку гравці вийшли у спортивній формі. Схоже, місто Лева гостям сподобалося. Футболісти виглядали задоволеними, багато посміхалися і не поспішали повертатися у свій готель, розташований у центрі Львова.

Поки збірники крихітного Сан-Марино грілися на теплому осінньому сонечку, до них підходили вболівальники збірної України та прості перехожі. Футболісти з радістю позували для фото.

"Хлопці відчують себе справжніми зірками", - сказав чоловік у футболці збірної України. Вболівальник натякав, що майже всі гравці Сан-Марино - аматори, які працюють бухгалтерами, барменами, навчаються в університетах. Професійний футболіст лише один.

На передматчевій прес-конференції наставник Сан-Марино 57- річний Джампаоло Мацца (до слова, працює вчителем фізкультури) зазначив, що  привіз до Льовова бойовий склад. Тренеру та його підопічним дуже цікаво зіграти на арені, яка приймала матчі Євро-2012 ("Арена-Львів" вміщує трохи більше, ніж все населення Сан-Марино). Команда-гість хоче пропустити якомога менше м'ячів. Успіхом буде поразка з різницею в 2-3 голи. Також санмаринцям дуже хочеться забити свій перший гол у цьому відборі.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної Сан-Марино відчули себе зірками у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути