понеділок, 21 квітня 2014 10:25

Роман Григорчук в Одесі ледь не накинувся з кулаками на Хуанде Рамоса

Роман Григорчук в Одесі ледь не накинувся з кулаками на Хуанде Рамоса

Інцидент стався під час матчу 26-го туру чемпіонату України "Чорноморець" - "Дніпро". На 42-й хвилині наставник "моряків" Роман Григорчук ледь не накинувся на Хуанде Рамоса після того, як дніпряни ввели м'яч у гру, коли на газоні лежав гравець "Чорноморця".

Забитий Євгеном Селезньовим гол арбітр не зарахував. В "бесіду" втрутилися помічники тренерів і про всяк випадок підійшли співробітники міліції.

Після матчу в програмі "Профутбол" Григорчук розповів, що хотів пояснити колезі про фейр-плей.

"Я з величезною повагою ставлюся до Хуанде Рамоса. Я хотів сказати, що на першому місці має бути фейр-плей. Вийшло непорозуміння чому - Рамос не зрозумів мене. Він думав, що в мене претензії, що було положення поза грою. Він пояснював мені, що після ауту немає положення поза грою. Мої претензії були в тому, що команда мала зупинитися. Людина лежить на полі, туди побіг суддя, а люди забивають гол у порожні ворота. Я поводився так і був дуже незадоволений, бо якщо б моя команда так вчинила - гарантую, - я б вийшов на поле і тримав за руку, щоб вони це не зробили. А якби зробили і суддя зарахував гол, сказав би пропустити відразу", - сказав Григорчук.

"Незрозуміло, що сталося. Головний суддя дозволив грати, і ми кинули м'яча, розіграли його. Арбітр на лінії фіксує поза грою, ми забиваємо, і гол скасовується. Після цього ми знову вводимо м'яч у гру з ауту. Це явне незнання регламенту", - зазначив Хуанде Рамос.

Нагадаємо, матч завершився перемогою "Чорноморця" з рахунком 1:0.

Зараз ви читаєте новину «Роман Григорчук в Одесі ледь не накинувся з кулаками на Хуанде Рамоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути