пʼятниця, 10 січня 2014 09:15

"Рома" вийшла на "Ювентус" у Кубку Італії

"Рома" вийшла на "Ювентус" у Кубку Італії
Захисник "Роми" Василіс Торосидіс забив перший гол з 17 квітня ФОТО: ru.uefa.com

"Рома" оговталася від першої у сезоні поразки і, перемігши "Сампдорію" з рахунком 1:0 на "Олімпіко", вийшла до чвертьфіналу Кубка Італії. Єдиний гол був забитий на шостій хвилині.

Воротар Вінченцо Фьорілло парирував удар Маттіа Дестро з близької відстані, але Василіс Торосидіс виявився першим на добиванні і відкрив рахунок своїм голам у сезоні. В 1/4 фіналу "Рома" битиметься з "Ювентусом", якому програла у минулу неділю з рахунком 0:3.

У матчі "Удінезе" - "Інтернаціонале" також був зареєстрований один м'яч, і забили його господарі. На 32-й хвилині Майкосуел випередив капітана "нерадзуррі" Хав'єра Дзанетті на дальній штанзі і замкнув пас Ніколаса Лопеса. Наступним суперником удінців стане переможець пари "Мілан" - "Спеція", який визначиться наступного тижня, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Кубок Італії

1/8 фіналу

Рома - Сампдорія 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - 6 Торосідіс.

Рома - Скорупські, Додо (Бенатія, 90), Торосідіс, Кастан, Н. Бурдіссо, Наінгголан (Стротман, 69), Флоренці (Жервіньо, 75), Ляйіч, Де Россі, Род. Таддеї, Дестро.

Удінезе - Інтер 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - 32 Майкосуел.

Інтер - Каррісо, Самуель, Андреоллі, Кампаньяро, Нагатомо, Х. Дзанетті (Альварес, 61), Ковачич (Ботта, 81), Мудінгайі (Паласіо, 46), Гуарін, Кузманович, Міліто.

Зараз ви читаєте новину «"Рома" вийшла на "Ювентус" у Кубку Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути