четвер, 26 листопада 2015 01:08

"Ракицький зіграв слабо. Він має поводити себе без капризів" - Луческу

"Ракицький зіграв слабо. Він має поводити себе без капризів" - Луческу
Мірча Луческу. Фото: eurosport.ru

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував результат поєдинку 5-го туру групового раунду Ліги Чемпіонів проти мадридського "Реала". Нагадаємо, матч відбувся на "Арені Львів" 25 листопада. Пряма трансляція велася на ТРК "Україна".

-Єдиний позитивний момент у грі - останні двадцять хвилин. Вихід Тайсона якось розбудив атакуючих гравців. Команда прокинулася. Вийшло, як і говорив напередодні - важливо було не припуститися дитячих помилок. Тим не менш, вони були. Ми забили. Але й пропустили дурні перші два голи. "Реал" після цього контролював гру. Слава Богу не опустили руки. Але навіть досвідчені гравці припускаються помилок. Азеведо, зокрема, зовсім не виконував своїх захисних функцій. Відсутність Кучера й Срни позначилася, досвідчених гравців нам замінити складніше, на відміну від "Реала". Ті, яких ми маємо, на жаль, в більшості мають досвід виступів лише в чемпіонаті України.

-Здається, в "Шахтаря" є ким підсилити атаку. Чому все-таки Гладкого випустили в основному складі?

- На жаль Гладкий - не гравець для контратак. Очікував, що на передній лінії він краще буде рухатися. Було кілька хороших моментів у штрафному суперника, але цього мало. Та й потрапляти форварду п'ять разів у офсайд – неправильно, це не додає йому плюсів, фактично, це зрив атаки. Чекаємо більшого від Феррейри, сподіваємося, він себе більше покаже. Шкода, що він втратив цілий рік і поки допомоги від нього немає. Ще є Едуардо, який може зіграти в центрі нападу, він більше взаємодіє з гравцями середньої лінії. А взагалі незадоволений деякими гравцями, які сьогодні грали. П'ятов, зокрема, багато помилок сьогодні зробив.

-В першому таймі ви багато претензій висували Ракицькому. Це його помилки або його не розуміли партнери?

- Він зіграв слабо, три-чотири перші м'ячі віддав суперникові. Він вже досвідчений гравець, виступає за збірну. Був надто нервовий. Хотілося б, щоб поводився як лідер, без капризів.

Зараз ви читаєте новину «"Ракицький зіграв слабо. Він має поводити себе без капризів" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути