понеділок, 11 червня 2012 16:32

Рафаель Надаль виграв Roland Garros
7

Фото: ФОТО: Reuters

Іспанець Рафаель Надаль виграв відкритий чемпіонат Франції з тенісу, обігравши у фіналі Roland Garros серба Новака Джоковича в чотирьох сетах - 6:4, 6:3, 2:6, 7:5. Матч, що почався в неділю, 10 червня, кілька разів переривався через дощ і закінчився тільки наступного дня.

Спочатку гру зупинили у другому сеті за рахунку 5:3 на користь Надаля, але незабаром матч був продовжений. У четвертому сеті за рахунку 2:1 на користь Джоковича поєдинок знову був перерваний, і його продовження перенесли на наступний день.

Але навіть у понеділок гру знову довелося переривати через негоду, у четвертому сеті за рахунку 5:4 на користь іспанця. Після того, як матч був продовжений, "ґрунтовий король" довів його до перемоги.

Перемога на Roland Garros стала вже сьомою в кар'єрі Надаля - за успішну гру на ґрунтових кортах іспанець і отримав своє прізвисько. Всього Надаль вигравав турніри "Великого шолома" 11 разів - крім Відкритого чемпіонату Франції на його рахунку дві перемоги на Вімблодоні і по одній на US Open і Australian Open.

Зараз ви читаєте новину «Рафаель Надаль виграв Roland Garros». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути