четвер, 13 серпня 2009 08:47

"Добре, що матч з Туреччиною був товариським" - Михайличенко

"Добре, що матч з Туреччиною був товариським" - Михайличенко

Тренер збірної України Олексій Михайличенко був збентежений результатом товариського поєдинку з командою Туреччини, який закінчився розгромом - 0:3. Наставник синьо-жовтої команди сподівається, що такий результат буде хорошим холодним душем, який допоможе у всеозброєнні підійти до офіційних матчів.

- Ні такого результату, а особливо змісту гри ніхто не чекав. Виходячи з того стану, в якому були гравці, ми побудували процес так, щоб дати кожному зіграти по тайму. Ми хотіли оцінити їх стан, але при цьому ми не відмовлялися від відповідальності за результат. Ми показали дуже мало з того, що повинні були показати.

Основне, що мене гнітить, це те, що ми засмутили глядачів, які у великій кількості в таку погану погоду прийшли на стадіон. Ми програли в швидкості пересувань, переходу від оборони до атаки, кудись поділися командні дії. Гравці забули ті основи, які ми раніше закладали.

Є і позитивні моменти. Перш за все, це повернення Олега Гусєва. Також позитив у тому, що поразка припала на контрольну гру. Прийшов час прийняти холодний душ. Сподіваюся, він освіжить наші голови, і до осінніх ігор ми підійдемо в кращому стані.

- Як вам турецька збірна?

- Те, що це добротна команда, ми знали і раніше. Я дивився багато їх ігор, зокрема з іспанцями. У них є малюнок гри, вони добре володіють м"ячем, і вони завжди прагнуть атакувати. І ми, перш за все, поступалися в швидкості, давали їм вільно працювати з м"ячем, тому у нас були певні проблеми, які втілилися в поразку.

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"Добре, що матч з Туреччиною був товариським" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути