вівторок, 04 серпня 2009 13:50

Михайличенко викликав у збірну Гусєва та Шовковського

Михайличенко викликав у збірну Гусєва та Шовковського

Сьогодні, 4 серпня, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оголосив список з 18-ти футболістів, викликаних для підготовки до товариського матчу проти Туреччини (12 серпня в Києві, початок - 21:00)

У збірну повернулися два динамівці: голкіпер Олександр Шовковський і півзахисник Олег Гусєв. Як і очікувалося, виклик в збірну не отримав форвард "Ліверпуля" Андрій Воронін.

Взагалі, в серпневому варіанті збірної представлені футболісти шести клубів: чотири українських і два зарубіжних. Втім, цей список не остаточний: після поєдинків наступного туру ЧУ і єврокубкових матчів він може зазнати змін. На тренувальній базі "Динамо" в Конча-Заспі гравці зберуться у понеділок, 10 серпня.

У середу, разом з товариським матчем нашої збірної, відбудеться поєдинок конкурентів України по відбору на ЧС-2010 Білорусь - Хорватія.

Нагадаємо, після 7 матчів у Англії - 21 очко, у нас з хорватами після 6 ігор - по 11, у білорусів, які зіграли п"ять матчів, - 9 очок.

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій П"ятов ("Шахтар"), Олександр Шовковський ("Динамо").

Захисники: Віталій Мандзюк ("Динамо"), Олександр Кучер, В"ячеслав Шевчук і Дмитро Чигринський (всі - "Шахтар"), Андрій Русол ("Дніпро"), Григорій Ярмаш ("Ворскла").

Півзахисники: Олексій Гай ("Шахтар"), Олег Гусєв ("Динамо"), Максим Калініченко, Сергій Назаренко і Руслан Ротань (все - "Дніпро"), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападаючі: Володимир Гоменюк ("Дніпро"), Артем Мілевський ("Динамо"), Євген Селезньов ("Дніпро"), Андрій Шевченко ("Челсі", Англія).

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко викликав у збірну Гусєва та Шовковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути