пʼятниця, 12 червня 2009 08:31

Прем"єр-ліга затвердила календар на новий сезон

Прем"єр-ліга затвердила календар на новий сезон

На засіданні Виконавчого комітету ФФУ був затверджений календар змагань української Прем"єр-ліги на сезон 2009/2010 рр. Члени Виконкому підтримали проект, розроблений клубами і затвердили більшістю на загальних зборах.

Новий сезон почнеться 11 липня 2009 матчем за Суперкубок України. Місце проведення поєдинку найближчим часом визначить Дирекція УПЛ. Через тиждень 18-го липня стартує перший тур 19-го чемпіонату України. Осіння частина сезону завершиться 12 грудня, коли буде зіграний 17-й тур національного чемпіонату, повідомляє сайт Прем"єр-ліги.

Зимова перерва для більшості клубів-учасників ПЛ завершиться 27 лютого 2010 р. Завершальний тур призначений на 9 травня 2010 р., а у разі потреби 19-го числа того ж місяця відбудеться "Золотий матч". Фінал Кубка України запланований на 16 травня 2010 р.

Внесені до порядку денного засідання Виконкому ФФУ новий Договір про організацію і проведення змагань, зміни в Статут ПЛ і Регламенту змагань ПЛ розглядалися на Раді стратегічного розвитку професійного футболу за участю президентів клубів. Дата проведення Ради стратегічного розвитку професійного футболу буде визначена пізніше.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга затвердила календар на новий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути