середа, 14 вересня 2016 10:46

"Після теорії я побачив своє прізвище у складі на гру. Це було для мене несподіванкою" - Циганков

"Після теорії я побачив своє прізвище у складі на гру. Це було для мене несподіванкою" - Циганков

18-річний півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков поділився своїми враженнями від дебютного матчу у Лізі чемпіонів проти "Наполі".

"Коли почув гімн Ліги чемпіонів на полі, по шкірі пробігли мурашки. Звісно, Ліга чемпіонів – це топ-рівень, на якому кожен мріє грати, до якого кожен прагне. Заради цього ми і тренуємося, щоб вболівальники приходили на стадіон, гнали нас вперед, а ми перемагали. Рівень тут дуже серйозний. Дякую тренеру за те, що довірив мені місце в основі. Також вдячний хлопцям за те, що підтримали в такий момент.

Партнери підтримували і на полі, і в роздягальні. Підбадьорювали, казали, що все у мене вийде. Завдяки цьому мені було простіше грати, дякую їм велике.

Після теорії я побачив своє прізвище у складі на гру. Чесно кажучи, це було для мене несподіванкою. Коли вийшов на поле, хвилювання пропало".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Макаренко – помилка Реброва, Циганков ще "сируватий" - Федорчук

Циганков став автором гольової передачі на Денриса Гармаша, який відкрив рахунок у матчі.

"Просто флангові гравці повинні закривати дальню штангу. Вийшло, що я опинився при атаці на дальній стійці, просто скинув м'яч під удар Денису, і він забив".

Віктор виріс у футбольній родині. Батько Віталій Циганков грав на позиції голкіпера.

"Він просто порадив робити те, що я вмію, і сказав, що у мене все вийде, все буде добре. Дасть Бог, і надалі все буде добре".

"Наполі" переміг завдяки дублеві Аркадіуша Міліка.

"Наполі" - дійсно, дуже хороша команда, яка добре контролює м'яч. Нам було дуже важко, ми намагалися оборонятися, в деяких моментах навіть вдавалося в центрі поля забирати, перехоплювати м'ячі і створювати контратаки. Сьогодні ми програли. Потрібно винести уроки з цієї поразки і працювати, рухатися далі.

Установка була - грати у свій футбол, адже ми проводили матч при своїх уболівальниках. Акцент був на обороні. Завдання було оборонятися всією командою, тому що "Наполі" дуже добре контролює м'яч. Якби ми не захищалися всією командою, було би набагато важче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Забили і намагалися зберегти рахунок. Все, як із "Шахтарем"- Ребров

Ми повинні були нав'язувати супернику свою гру. Але не завжди вдавалося, тому що "Наполі" чудово контролює м'яч, у них дуже кваліфіковані гравці. Важко грати проти такої команди. У них було кілька моментів, і вони їх реалізували.

Звичайно, в кінці гри неприємно пропускати. Та й вилучення зіграло свою роль, адже ми важко оборонялися навіть граючи у повному складі. Ми сьогодні діяли як команда і програли як команда.

Відверто кажучи, я вперше граю при 40 тисячах глядачів. Дякуємо тим, хто прийшов. Вболівальники сьогодні заслужили перемогу, шкода що ми не нагородили їх нею", - сказав Циганков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Cміливо йде на двох-трьох суперників" - експерт про Циганкова

Зараз ви читаєте новину «"Після теорії я побачив своє прізвище у складі на гру. Це було для мене несподіванкою" - Циганков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути